Апартаменти в нова загора

Публикуван: 11.03.2018

Тристаен, тухла, нисък блок, възможност за три спални Център, гр. Предпочитаната част на кв.

Покривите са ремонтирани изцяло , както и комините. Продавам Етаж от къща на пазара на Нова Загора. Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола.

Приемете моите най-сърдечни пожелания за рождения ви ден. На 2-рия етаж има 2 спални , хол и м алко помощно помещение с мивка и чешма с голямо предверие и тераса пред него.

Къщата е в централната градска част на комуникативно място. Последно разглеждани Наблюдавани 0 Любими търсения 0. Продава се с цялото обзавеждане. В базата има действаща СОТ система. Къщата е в централната градска част на комуникативно място.

Нова Загора, област Сливен. Състои се от хол, спалня, кухня с кухненски.. Едностаен апартамент Даме Груев, гр.
  • Имотът е застроен върху 62кв. Последен жилищен етаж, но над него има тавански помещения.
  • Сградата е с луксозни общи части, видеонаблюдение, контрол на достъпа, панорамен-хидравличен асансьор.

More Photos

Имотът се намира на 6 км от автомагистрала Тракия. Състои се от две спални, кухня. Състои се от 3 стаи, кухня и коридор, баня и талетна са външни, навес. Ние в Flatfy ползваме бисквитки, за да подобрим качеството на цялостният опит от сърфирането. Широк център, Двустаен апартамент, НС, перфектен етаж Център, гр. Оглед на имота Можем да организираме оглед на имота в

Нова Загора 20 септ, апартаменти в нова загора. Нова Загора 20 септ. Сортирай по Топ оферти По дата на публикуване Най-разглеждани Ценови диапазон: На 2-рия етаж има 2 спалнигр. Тристаен тухлен апартамент на втори жилищен етаж с площ 90 кв. Тристаен тухлен апартамент на втори жилищен етаж с площ 90 кв. В непосредствена близост е до магазин "Била".

Property Description

Запази търсенето Виж всички. Отоплението в къщата е решено с радиатори и котле на дърва. Сервиза разполага с външен канал за леки и товарни автомобили до 20тона.

Апартаменти в нова загора се от коридор,хол,дневна,спалня и лятна кухня. Продавам апартамент от собственик тухла с чиста площ 85,5 кв и мазе 12 кв- общо Цялатат къща е окабелена и оборудвана със СОТ охранителна система, който е платен до септември месец г! По площ от ниска към висока. Продавам апартамент от собственик тухла с чиста площ 85,5 кв и мазе 12 кв- общо Цялатат къща е окабелена и оборудвана със СОТ охранителна система, който е платен до септември месец г.

Състои се от коридор,хол,дневна,спалня и лятна кухня? Отдавна не е живяно в апартамента изисква се ремонт, апартаменти в нова загора.

Нови обяви

Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. С оглед на природните си дадености на района той разполага с потенциал за развитието на различни форми на туризъм — културен, ловен, балнеоложки, селски.

Апартаментът е без съвременни подобрения, но е запазен и добре поддържан.

Продавам двустаен апартамент в гр. Богородица" - Нова Загора. Продавам етаж от двуетажна къща в центъра. Продавам етаж от двуетажна къща в центъра. Богородица" - Нова Загора. Нова Загора 14 септ. Имотът е застроен върху 70,48кв. Нова Загора 14 септ.

Home Information

Във всяка стая и помещение има алуминиеви радиатори. Продавам двустаен апартамент с обща застроена площ 68 кв. Стоян Заимов, в района на Военна болница. Изгодни цени, отлични условия за зимен и летен туризъм!

Направили сме всичко възможно, но е възможно да са допуснати грешки, за да предоставим максимално точна информация. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки, апартаменти в нова загора.

Тухлен двустаен апартамент на ет 4 от 6.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:5

Последни новини