Хотел етъра велико търново

Публикуван: 24.05.2018

Правете промени по резервацията си със своя номер на потвърждение и ПИН код. Топ хотели в Велико Търново. Интернет Wi-Fi интернет е наличен в целия хотел и се изисква такса.

Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой. Изисквания и стандарти за отзивите Тези изисквания и стандарти имат за цел да предпазят съдържанието на Booking. Срещу хотела има парк с магнолии и летен театър. Checkout month Месец септември октомври ноември декември януари февруари март април май юни юли август септември октомври ноември декември Къща за гости Гиле се намира във Велико Търново, на 1 километър от Археологическия музей на Велико Търново, и разполага с общ салон.

Регистрирайте се - отваря диалогов прозорец, хотел етъра велико търново. Едно дете под 2 години остава безплатно при използване на съществуващите легла. Храни и напитки Закуска в стаята Бар Ресторант Добро кафе. Изпратихме ви изисканите потвърждения на Получаването на имейла може да отнеме до 10 минути. Имаше свободни и безплатни паркоместа пред хотела.

Изпратихме ви изисканите потвърждения на Получаването на имейла може да отнеме до 10 минути.

Паркинг Обществен паркинг е достъпен на място резервация не е възможна и се изисква такса. Впиши се и напиши отзив. С удолствие пак ще отседна тук.

Хотел Търново

Още места за настаняване, препоръчани за вас: Регистрирайте своето място за настаняване. Нова заявка Потвърдена Чака потвърждение Приключена Отложен отговор.

За най-много 5 от последните ви резервации. Къща за гости Гиле. Търново, един забележителен град.

  • Изпратихме ви изисканите потвърждения на Получаването на имейла може да отнеме до 10 минути. От стаите се разкрива панорамна гледка към крепостта Царевец или катедралата.
  • Всички оценки от отзиви Превъзходен:

Най-добрите 30 хотела във Велико Търново. Версия за таблети Версия за мобилни телефони Вашият акаунт Променете резервацията си онлайн Станете наш дистрибуционен партньор Booking.

Версия за таблети Версия за мобилни телефони Вашият акаунт Променете резервацията си онлайн Станете наш дистрибуционен партньор Booking. Ресторантът е с капацитет места. Съдържанието трябва да бъде искрено и уникално за госта, хотел етъра велико търново.

Хотели и други места във Велико Търново

Стаята и банята бяха просторни и големи. Променете датите Променете информацията за гостите Свържете се с мястото за настаняване Ъпгрейд на стая Анулирайте резервация И още Влезте - отваря диалогов прозорец.

Влезте с профила си във Facebook Влезте с профила си в Google. Вижте наличността Околности на хотела - Чудесно местоположение - показване на картата Гостите обичат да се хотел етъра велико търново из квартала. Влезте с профила си във Facebook Влезте с профила си в Google. Проверени отзиви от реални гости?

Влезте с профила си във Facebook Влезте с профила си в Google!

Търсете хотели и други места във Велико Търново

Дайте под наем вашето място през Booking. Въведете имейла си ние ще ви изпратим линк, чрез който да възстановите паролата си. Отзивът не бива да съдържа цинизми!

Информация и цена за стаята Удобства Важна информация Отзиви от гости Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от хотел етъра велико търново за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение капризи на съдбата 20 епизод целия мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване!

Запазвайте и редактирайте важните за вас места с Booking. Впечатлени сме от комплимента хотел етъра велико търново хотела за годишнината ни с бутилка шампанско.

Отзивът не бива да съдържа цинизми. Впечатлени сме от комплимента на хотела за годишнината ни с бутилка шампанско, хотел етъра велико търново. Впечатлени сме от комплимента на хотела за годишнината ни с бутилка шампанско. Места за настаняване Полети Автомобили под наем Таксита от летището.

Прекрасен хотел, покривките във винтидж стил. Места за настаняване Полети Автомобили под наем Таксита от летището. Регистрирайте своето място за настаняване.

Изберете предпочитания от вас език. Изберете предпочитания от вас език. Изберете предпочитания от вас език.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:6

Последни новини