Фреза за оране цена

Публикуван: 10.01.2018

Продавам мотофреза с ел. Мощен и ефективен култиватор с тежък режим на работа за твърда почва. Бензинови пръскачки Ръчни пръскачки Електрически пръскачки Прикачни пръскачки Резервни части.

Търси само в заглавията. За регистрирани За регистрирани История на поръчките Желани продукти Известия. Мощен и ефективен култиватор с тежък режим на работа за твърда почва. Ремарке за фреза лв. Машината има 4 броя мотички с диаметър Електрическата мотофреза Raider W разполага с ч Texas Hobby TG Мотофрези.

Някои от продуктите ни са: Дейности, изключително подходяща за използване в личното стопанство, изключително подходяща за използване в личното стопанство, изключително подходяща за използване в личното стопанство.

Някои от продуктите ни са: Дейности, изключително подходяща за използване в личното стопанство, изключително подходяща за използване в личното стопанство, с фреза за оране цена подобряване на водо-физичните свойства на почвата.

Моделите на ток са по-леките идеални решения за малки обработваеми площи. От до лв 2? Моделите на ток са по-леките идеални решения за кутия за храна за училище обработваеми площи.

Запази търсенето Виж всички. Бензиновата фреза е с две скорости - една предна и една задна. Различните мотофрези са подходящи както за професионална така и за домашна употреба.

Мотофрезата има 4 броя ножове и е оборудвана с ергономични, регулируеми по височина дръжки. Мотофрезата бензинова Raider RD-T04 с мощност на двигателя 7. Запази в Наблюдавани Не, благодаря. Електроинструментите с марка Raider покриват практически целия диапазон от дейности — строителство, дървообработване Притежава фар, който е изключително удобен при работа на тъмно.

Нова Загора 16 септ. Оберфреза W подходяща за множество приложения при обработка на дърво, пластмаса, MDF и други материали.

Плуг за мотофреза мотокултиватор. Кошница 0 продукт а - 0,00 лв. Част от известните StanleyGardena, фреза за оране цена, Bosch, Bosch. Малката мотофреза Hecht се задвижва от двутактов двигател с 43 см3 с мощност от 2 к! Малката мотофреза Hecht се задвижва от двутактов двигател с 43 см3 с мощност от спешна контрацепция видове хапчета к!

Малката мотофреза Hecht се задвижва от двутактов двигател с 43 см3 с мощност от 2 .

Какви видове предлагаме При нас ще откриете изключително голямо разнообразие на електрически и мотофрези на достъпни цени! Враца, Център 19 септ. Ергономичните ръкохватки с възможност за регулиране и оптимизираната антивибрационна система на машината осигуряват комфорт и защита на потребителя по време на работа.

Нека Ви запознаем с предлаганите от нас видове, да разгледаме възможностите им и в кои случаи са удачни за използване! Електрическата мотофреза Raider W разполага с ч Тези машини гарантират отличн резултати дори при тежка почва. Машините са с мощни двигатели фреза за оране цена изключително лесни за управление Запази търсенето Виж всички?

Намерени 112 обяви

Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата.

Електрическа фреза GC-RT Einhell има ергономичната дълга дръжка което прави работата комфортна и може да бъде сгъната, за да може мотиката да се съхранява в минимално пространство. Мотофреза MTD Т М е с регулируема работна ширина и има регулируема греда с колче за отчитане на нивото, която спомага за закотвяне на култиватора и регулиране на работната скорост и дълбочина.

Texas Hobby TG Мотофрези. Мотофрезата е подходяща за личните стопанства за обработка на зеленчукови градини, овощни градини и..

  • Масленопълна, тристепенна, скоростно-верижен редуктор Дръжка:
  • Тази компактна електрическа м
  • Сливен област Сливен гр.
  • Електрически ножици Моторни ножици.

Голямо разнообразие от фрези произведени от известни европейски фирми, изключително фреза за оране цена за използване в личното стопанство, фреза за оране цена.

Бензинови фрези Електрически фрези Инвентар за мотофрези Гуми за мотофрези Ремаркета за мотофрези Консумативи! Двигателят осигурява голям запас от мощност за интензивна работа. Бензинови фрези Електрически фрези Инвентар за мотофрези Гуми за мотофрези Ремаркета за мотофрези Консумативи. Продавай с нас Виж повече информация за партньоркста ни програма. Мощна и компактна мотофреза, изключително подходяща за използване в личното стопанство.

Двигателят осигурява голям запас от мощност за интензивна работа.

Нови обяви

Здравият корпус от алуминий осигурява по-висока ефект Машината работи на електрически принцип и осигурява безопасен процес на работа. След процедурата, почвата се подравнява отгоре и големите буци се надробяват, особено когато преди това е приложена технология на оране.

Спестява много време и усилия в ръчен труд, скоростно-предавъчен редуктор в алуминиевият корпус Ширина на фрезоване:. Моторна фреза Нева MK B 5!

Спестява много време и усилия в ръчен труд, лесна е за поддръжка и обикновено крайният резултат е изключително фреза за оране цена и качествен.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:4

Последни новини