Сега и завинаги 33 епизод

Публикуван: 13.08.2018

Горещите София Ден и Нощ еп. Търсено днес Survivor Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 откраднат живот сезон 6 епизод 5 откраднат живот сезон 2 епизод 1. Момичето не иска да говори с нея.

Ийт отново отказва двамата да разговарят. Иджлял започва да разпитва Фърат за любовния му живот. Нур вижда любимия си, че се е прибрал. Новини Гръм от ясно небе! Там никой не е очарован, но и Джахит не мисли да отстъпи. Ийт предупреждава дъщерята на прислугата да не прави повече интриги.

Иска да кажат на Мерт, че ще има братче.

Керем заплашва Хазал да спре да се бърка в живота му. Ийт не е много съгласен и си тръгва. Ийт не е много съгласен и си тръгва. Ийт настоява да разгледа къщата. Ийт настоява да разгледа къщата.

  • Двете жени продължават да се карат с Фърат.
  • Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Нур съобщава на леля се, че бебето и дъщеря й са добре.

"СЕГА И ЗАВИНАГИ", СЕЗОН 1, ЕПИЗОД 33 БГ АУДИО

Момчето не иска Нур да плаче. Конкурс за лого на БНТ. Харесай ни във Facebook. Детето напада баща си. Гюлбахар изнудва Кьосем с отвлечената наложница, Фария избухва срещу Айше. Той обаче им казва, че Ийт ще научи истината за бебето.

  • Назан пита Нур дали ще я натопи пред Ийт.
  • Тя го упреква, че се е забавил. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком.

Сега и завинаги 33 епизод пита къде е Назан. Елмас отново подвежда Джахид. Когато Нур се прибира в новия си дом, забелязва бележка, че Керем ще дойде на вечеря. Когато Нур се прибира в новия си дом, забелязва бележка, че Керем ще дойде на вечеря. Когато Нур се прибира в новия си дом, забелязва бележка, забелязва бележка.

Сега и завинаги – Сезон 2 епизод 32 онлайн

Лудостта на Иджлял стига до ръба. Започва да го притиска. Иджлял разбира, че Нур е бременна, Ийт разкрива кой е разпространил клипа. Елмас провокира Назан в козметичния салон.

Керем заплашва Хазал да спре да се бърка в живота му. Керем и Нур вечерят заедно, а Иит го напада. Султанът спасява Кьосем, издава заповед да бъде взета главата на Ищван. Забиват нож в корема на Кьосем, тук или тук. Керем заплашва Хазал да спре да се бърка в живота му.

Предавания

Новини Трагедията е огромна: Ийт заповядва на Таяр да изпрати дъщеря си да се прибере с колата. Санджактар казва, че няма да се върже на думите му.

Минимум шест живота бяха отнети на път край Бяла Слатина за денонощие. Назан заблуждава шофьора, че съперницата й знае за връзката й с Ийт, сега и завинаги 33 епизод.

Назан заблуждава шофьора, взима му ключовете от колата и тръгва. Търсено днес Survivor Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 откраднат живот сезон 6 епизод 5 откраднат живот сезон 2 епизод 1.

Бебет връща портфейла на Дом. Тя му казва, че не е редно да го гонят. Той казва, взима програма за рязане на клипове ключовете от колата и тръгва.

Най-гледани

ТВ сайт Онлайн ТВ. Нур чете приказка на Мерт. Иит спасява Иджлял в деликатната ситуация. Ийт отпраща Иджлял и очаква Елмаз да се прибере от болницата, но тя не е в колата.

Ерик е освободен, Вандерлей решава да помогне на Агналдо. Тя приспива Мерт и слиза в пристройката. Мурад тръгва тайно на поход, Вандерлей решава да помогне на Агналдо.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:7

Последни новини