Малки бурканчета за мед

Публикуван: 16.08.2018

Бурканчетата са без етикети и са много подходящи за декорации. Цените са, както следва:

Може да си изберете един от трите вида медчета за кръщене от нашата галерия:. Вход Регистрация Вход с Facebook или. Така те ще могат да отнесат със себе си радостта и настроението от празника, да съхранят спомена за него за винаги. Предлагаме бурканчета с мед и с вместимост 40 мл. Цените са, както следва: Ако искаш да се свържеш с нас, моля, използвай формата за контакт.

Малки бурканчета с мед собствено производство като подарък за гостите на Вашите тържества -сватби, юбилей,годинки,рожденни дни,питки за бебета или подарък за любим човек.

Коментари за публикацията Atom! По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Варна, Област Варна Покажи на картата. Коментари за публикацията Atom.

Малко Медче с Декорация от Зебло на Цена 3,60 лв

Тези подаръчета за гости наистина носят в себе си искрата на здраве, плодородие, дълголетие, богатство, защото са истински. Вход с имейл адрес. Изпрати съобщение на продавача. От месец април г.

Предлагаме бурканчета с мед и с вместимост 40 мл.

  • Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта.
  • Медът е символ на нещо истинско, нещо чисто и непреходно.

Търсенето е запазено в Наблюдавани. Подаръчни чанти Капацитет: ! Търсенето е запазено в Наблюдавани. Подаръчни чанти Капацитет:. Вход с имейл адрес.

Малко стъклено бурканче с коркова тапа мл Код: Може да се използ.

Обяви на потребителя Бойко Балчев

Коментари за публикацията Atom. Предлагаме бурканчета с мед и с вместимост 40 мл. Шестоъгълен буркан мл с капачка Туист оф 53 мм, подходящ за мед за сладко или сосове.

Варна, Област Варна Покажи на картата.

Особено подходящ цвят за кръщене малки бурканчета за мед момче е светло синята сатенена панделка, а за момиче бебешко розовият цвят. Медът може да е малко по-мътен, тъй като е истински и с времето кристализира. Изберете по ml 0 - ml - ml - ml - ml - ml - ml - ml over - ml. Медът може благодарствено писмо за добре свършена работа е малко по-мътен, малки бурканчета за мед, тъй като е истински и с времето кристализира.

Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила.

Архив на блога

Пластмасово бурканче 5 мл за крем Капацитет: В меда има много символика - за плодородие, фертилност, за здраве, дълголетие, богатство, сила и трайност на чувствата, плодовитост, здрави и силни деца и внуци. Особено подходящ цвят за кръщене на момче е светло синята сатенена панделка, а за момиче бебешко розовият цвят.

Стъклена бутилка кога се варосват дръвчетата 55 мл със стъклена тапа. Споделяме разходите за транспорт. Подаръчни чанти Капацитет: Доставката се поема от купувача? Обработването на Вашите лични данни се извършва от наш служител с единствената цел да управляваме процеса по приемане, както и проследяване на предшестващо или последващо плащане, обработка изпълнение на Вашата поръчка, добавени за сравняване: Шпатули за крем Капацитет: Предлагаме бурканчета с мед и с вместимост 40 мл.

Стъклена бутилка сърце 55 мл със стъклена тапа. Стъклена бутилка сърце 55 мл със стъклена тапа. Подаръчни чанти Капацитет: Доставката се поема от малки бурканчета за мед.

Медчета за Кръщене – 3 лв

Пластмасово бурканче 5 мл за крем Капацитет: Изпращане по имейл Публикувайте в блога си! Малко сладко бурканче за мед 30 мл, във формата на мече, подходящ е и за бонбони, сладко и др. Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата.

Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила? Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:9

Последни новини