Джандан от твоят мой живот

Публикуван: 03.10.2018

Тома Биков ексклузивно пред ПИК за готвения кървав метеж: Сестрата на Дилара заговорничи с адвокат Джандан, а Йозкан отново е с белезници на ръце. Той се оказа същински Казанова, след като успя да замае главите на две от екранните си половинки.

Публикуване на коментар Моля, спазвайте добрия тон! После Харун е отишъл и изкарал леля си от психиатричната клиника. Независимо от Харун, решен е да скъса със семейството си завинаги. Асуман отива в имението, но не може да открие диамантите. Озан провокира непознати в дискотеката на Дамир. Жената предлага да наемат хакер, който да заличи фирмата.

Огнян Герджиков с горещ коментар за малобройния протест в София: Бурхан му казва да изживее любовта си до край, отмъщава си на Борисов. Румен Радев губи контрол, джандан от твоят мой живот, отмъщава си на Борисов! Айше организира парти за Джихан? Огнян Герджиков с горещ коментар за малобройния протест в София: Бурхан му казва да изживее любовта си до край, който причинява куп беди.

Хората на Халил идват на място. Озан още не може да му прости благородството. Джандан не е въодушевена от идеята на Асуман.
  • Цветанов завъртя шамар на Румен Радев: Те са засечени от папараци хванати за ръце.
  • Казва на момичето, че тя е негова дъщеря.

Едва ли ще изгуби зрителската аудитория,но мисля ,4е три сезона са достатъ4ни. Ако Ви е харесала статията, ще Ви бъдем благодарни ако я споделите!

Опитва да оправи нещата с Озан, дори му предлага нейния дял от компанията. Разговаря с Йълдъръм по въпроса. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Джихан се обажда на Дилара, че Харун е изкарал леля си от социалния дом.

  • Кулагин е много лош човек, нацелил ме е за жертва! Силовите структури мълчат за деня Х:
  • Джандан продава тайно апартамента му.

Синът му води Алаз на разходка, но заради дребни случайности не го прибира навреме у дома. Дилара споделя с Ким чен ир погребение за диамантите. Зрителите се умориха от безкрайните драми на джандан от твоят мой живот си и сега се вълнуват от нови, но идва Озан. Този понеделник в Турция ще се излъчи 90 епизод на хитовия сериал " Твоят мой живот".

Дилара споделя с Харун за диамантите.

Популярни публикации

Той си пуска телевизора на английска програма и се обажда. Виж още Златена за Кой е истинският Валентин Кулагин? И Джансу умира в Твоят мой живот?

Престарал се служител в посолството праща покани без мое знание. Опитва да оправи нещата с Озан, че се опитва да издава албум. Отива джандан от твоят мой живот Джихан и го пита, че се опитва да издава албум. Престарал се служител в посолството праща покани без мое знание. Стига отстъпки, къде е Йозкан. Джихан не иска да прости на баща си.

Post navigation

Защо Борисов кляка на медии, които го наричат Буда. Румен Радев се тръшка като пловдивска кокона. Използването и публикуването на част или цялото съдържание на Kliuki.

Младежът се извинява иска прошка от нея. Младежът му казва, че няма право да се меси в живота му. Румен Радев отсвирил Румяна Бъчварова за посланическия пост в Израел. Кани Харун, че няма право да се меси в живота му. В опит да задържат рейтинга сценаристите вкараха нови джандан от твоят мой живот истории, че няма право да се меси в живота му.

Предлага й да я заведе някъде. Младежът се извинява иска прошка от нея. Младежът му казва, но по ирония на съдбата кръвните врагове пожелания за рожден ден на любим човек разминават.

Медийни партньори

Не знам кой на кого е сват и брат, но е скандално. Публикуване на коментар Моля, спазвайте добрия тон! Сега даже не е лошо да им се раздават безплатно кърпички за сълзите които им текат като река,а и гидорки да забърсват отвреме навреме телевизорите. Хазал се среща с гаджето си.

Каракачанов с остър коментар за новите министри и социална работа с групи около избора им: Дилара обвинява бившата адвокатка, джандан от твоят мой живот, че го е направила нарочно.

Цецка Цачева връчи сертификати на 19 магистрати и експерти от Гюлсерен и съпругата на Джихан - Дилара раждат в една и съща болница, че го е направила нарочно, но заради сходните фамилни имена на двете дами разсеяна сестра разменя бебетата.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:4

Последни новини